Golv

Golv

Kvalitetsfärg är något som vi brinner för. Ska man göra jobbet så kan man ju lika gärna göra det bra.

Vi har fullt sortiment av både konsumentsidan och proffssidan av Sveriges ledande färgtillverkare Alcro. De flesta både Astma- & Allergigodkända, samt naturligtvis Svanenmärkta. I vår kulörbrytningsmaskin kan vi bryta alla recept även enligt andra fabrikat- och tillverkares recept. Vi har även möjlighet att skapa just din favoritfärg enligt ditt recept, som du naturligtvis kan namnge själv.

Linoljefärg är en annan passion! Det är en fantastisk färg om man har tid att vänta på att den skall torka. Känslan att måla med och doften som är så underbar. Vi är återförsäljare av Sveriges äldsta tillverkare, Engwall & Claesson. Deras färger är vi dessutom en av få i Sverige om att bryta i butiken enligt NCS-skalan. Vi bryter också enligt riksantikvarieämbetets färgskala, både den gamla och den nya. Vill man ha handrivna pigment i färgen kan vi ordna det genom vår leverantör WIBO färg.

Slamfärg säljer vi bara med äkta pigment från Falu Gruva. Både Falu rödfärg (Falun) och Kopparbergs pigment (Ljusnarsberg). Naturligtvis både med och utan linolja.

Skulle färgen råka vara blekt av solen eller om ni har tappat bort burken har vi även kulörmätare i butiken. Ta med ett prov eller en flaga in så kan vi hitta just den kulören och skapa den i rätt produkt.

Sjöstaden Askersund skulle ju inte vara komplett utan ett sortiment av båtfärg, tjära, rackarkitt, drev och linolja finns naturligtvis från Claessons trätjära eller Walle Viking för träbåten. För plast eller aluminiumbåtar har vi produkter från International.

Har bilen fått sig en törn kan vi ordna billacker från en av mellansveriges största grossister.

Hoppas du tänker på basen i boendet, golvet! Hos oss kan du välja mellan massiva trägolv och paneler från Moelven eller moderna clickgolv från Arenagolv.

Oavsett om det skall vara kilsågat i en udda dimension eller ”bara” massivt furugolv så kan vi hjälpa dig. Tillhör du dem som vill kunna ta golvet med dig när du flyttar så säljer vi passande parkettgolv med den senaste 5G clicktekniken som läggs utan lim.

Såpat skurgolv eller en yta som passar robotdammsugaren?

Vi har ytbehandlingen. Såpa, lut eller olja från Faxe eller Bollerup Jensens såpfabrik. Trestjerne lack och fernissa från ScanoxButinox eller Marina varianter från International eller Sigma färg.

Allt för att du skall få det golv du trivs med.

george-kourounis-yjhZt7xdVME-unsplash